УКР

«Думайдан: збереження зелених зон» на Docudays UA

27.03.17  |  

У програмі ХІV Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA - серія зустрічей за проектом «Думайдан: збереження зелених зон у містах та селищах»
детальніше »»»

Наші проекти

16.03.17  |  Олександр Степаненко


детальніше »»»

Генерально спланований хаос

02.03.17  |  Олександр Степаненко ЕГО Зелений Світ

Нещодавно Чортківська міська рада замовила Українському державному НДІ «ДІПРОМІСТО» новий проект Генерального плану міста. Справа його розробки вже розпочалася. Чим була викликана необхідність створення нової містобудівної документації, яка визначає на десятиліття вперед головні рішення з розвитку, планування та забудови міста?
детальніше »»»

Нам майже 20 років - бачення подальшого розвитку

21.02.17  |  Олександр Степаненко ЕГО Зелений Світ

Відбувся тренінг із розробки Стратегії розвитку ЕГО «Зелений Світ» на 2017 – 2020 роки
детальніше »»»

Науковці та екологічні громадські організації наполягають на публічному обговоренні «Програми розвитку гідроенергетики до 2026 року»

16.02.17  |  

Громадськість пропонує міністру енергетики Ігорю Насалику провести публічне обговорення “Програми розвитку гідроенергетики до 2026 року”
детальніше »»»

Аналіз Програми розвитку гідроенергетики України до 2026 року

15.02.17  |  

Національний екологічний центр України оприлюднив «АНАЛІЗ УРЯДОВОЇ ПРОГРАМИ РОЗВИТКУ ГІДРОЕНЕРГЕТИКИ УКРАЇНИ НА ПЕРІОД ДО 2026 РОКУ(схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 13 липня 2016 р. No 552)
детальніше »»»

Коли влада намагається обійти закон і обдурити Природу, це небезпечно

07.02.17  |  Олександр Степаненко ЕГО Зелений Світ

ЕГО «Зелений Світ» пропонує Урядові скасувати Програму розвитку гідроенергетики України до 2026 року та зупинити фінансування проектних робіт «Будівництво Верхньодністровського каскаду ГЕС"
детальніше »»»

Право на відповідальну владу

04.02.17  |  Олександр Степаненко ЕГО Зелений Світ

31 січня 2017 року на сайті Тернопільської обласної ради було розміщено заяву першого заступника голови ради Василя Деревляного, у якій міститься заклик до громадських активістів не розповсюджувати інформації щодо невиконання власних рішень з питань планів будівництва каскаду ГЕС на Дністрі обласною радою. За його оцінкою поширена інформація не відповідає дійсності і є неправдивою. Тож реальна ситуація вимагає прояснення...
детальніше »»»

Чи повинні українці знати, що коїться з їхніми річками?

21.01.17  |  Олександр Степаненко ЕГО Зелений Світ

Упродовж двох останніх років, особливо у спекотну літньо-осінню пору, на сайті Українського гідрометцентру з’являлися повідомлення про те, що через дефіцит опадів та спеку на більшості річок України спостерігається стан низької водності – маловоддя, або гідрологічної посухи.
детальніше »»»

Кінець багаторічної містифікації під назвою Генплан

16.01.17  |  Олександр Степаненко ЕГО Зелений Світ

«Зелений Світ» в судах домігся скасування Генплану міста, прийнятого всупереч негативному висновку державної екологічної експертизи
детальніше »»»




Поширити інформацію