УКР

Європейський зелений курс: формування майбутнього Східного партнерства

20.12.20  |  

Вийшов аналітичний документ "Європейський зелений курс: формування майбутнього Східного партнерства. Екологічна політика країн Східного партнерства в умовах ЄЗК"
детальніше »»»

Збережемо "Гіпсові Говди" !

18.11.20  |  

ЕГО "Зелений Світ" підтримує ініціативу створення комплексної пам’ятки природи загальнодержавного значення "Гіпсові говди" на території Товстенської громади Чортківського району Тернопільської області
детальніше »»»

Божественна солодкість "Медової землі"

01.11.20  |  Олександр Степаненко ЕГО Зелений Світ

31 жовтня розпочався Мандрівний кінофестиваль Docudays UA у Тернопільській області. Він стартував онлайн-переглядом стрічки "Медова земля" режисерів Любомира Стефанова і Тамари Котевської та дискусією у колі цікавих особистостей - про те, що ж означає для Людини жити у гармонії з Природою та зі своїм ближнім
детальніше »»»

Мандри кінофестивалю Docudays UA на Тернопіллі розпочнуться "Медовою землею"

26.10.20  |  Олександр Степаненко ЕГО Зелений Світ

Попри пандемію COVID кінофестиваль Docudays UA і цього року у своїх мандрах не обминатиме Тернопілля. Він стартує 31 жовтня прес-показом стрічки "Медова земля" режисерів Любомира Стефанова і Тамари Котевської з Північної Македонії. Авторів хвилюють питання пошуку гармонії між Людиною і природним світом, Людиною і її ближнім.
детальніше »»»

ЕГО "Зелений Світ" взяв участь у громадських слуханнях проекту Генплану Чорткова

17.09.20  |  Олександр Степаненко

16 вересня у Чортківській міській раді відбулися громадські слухання проекту Містобудівної документації «Генеральний план м. Чортків"
детальніше »»»

ЕГО "Зелений Світ" виступає за зниження "зеленого тарифу" для об’єктів малої гідроенергетики

12.05.20  |  

Звернення ЕГО "Зелений Світ" з пропозицією знизити "зелений тариф" для об’єктів малої гідроенергетики, зокрема для МГЕС греблевого та дериваційного типу, та повністю скасувати його після 2030 року адресовано Міністерству енергетики та захисту довкілля України.
детальніше »»»

Планується техногенне втручання у екосистему Дністра з комерційною метою - під маскою благодійності

22.04.20  |  Олександр Степаненко

ЕГО "Зелений Світ" взяв участь у процедурах оцінки впливу на довкілля проекту "Розчистка русла р. Дністер для влаштування суднового ходу в межах Заліщицького району Тернопільської області"
детальніше »»»

Слідами "чортківського цирульника"

10.03.20  |  Олександр Степаненко ЕГО Зелений Світ

Три роки тому на одній з центральних вулиць міста Чорткова було видалено більше 20 вікових акацій, частину алеї, що відмежовувала колишню територію історичного Монастиря ордену Сестер Милосердя. Ті, дерева, що залишилися, було по-варварськи скалічено повним видаленням крон, яке компетентні служби тлумачили, як "обрізування старих дерев з метою омолоджування".
детальніше »»»

Природно-заповідний фонд - зелена скарбниця громади

20.02.20  |  

Міжнародна благодійна організація «Екологія — Право — Людина» видала свій черговий посібник "Природно-заповідний фонд - зелена скарбниця громади"
детальніше »»»

Коментар до закону «Про стратегічну екологічну оцінку»

30.01.20  |  

Організація "Екологія. Право. Людина" презентує нове видання: «Постатейний коментар до Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку»
детальніше »»»




Поширити інформацію