Паризькій саміт: нову світову кліматичну угоду заради реалізації Рамкової конвенції ООН - підписано!

14.12.15  |  Ірина Ставчук, НЕЦУ

195 країн прийняли текст нової кліматичної угоди, що започаткує нову еру глобальної боротьби зі зміною клімату на планеті
детальніше »»»

Сильна угода чи красивий маніфест – чого чекати від кліматичного саміту в Парижі?

09.12.15  |  Юлія Янченко, Голос Природи

Пошук компромісних рішень і досягнення консенсусу залишаються необхідною умовою для того, щоб Паризька угода, яка окреслить кроки у напрямку протидії кліматичним змінам, відбулась. Цей момент є надзвичайно важливим для всього людства і надзвичайно відповідальним для всіх сторін, залучених до участі в переговорному процесі. Доля майбутніх поколінь вирішується тут і зараз.
детальніше »»»

З 20 по 30 липня тривало велопаломництво Зарваниця - Добродзень - Ченстохова

04.08.15  |  Олександр Степаненко

За 11 днів група з 22 велосипедистів пройшла 1600 км шляху дорогами України та Польщі. ЕГО "Зелений Світ" у цій подорожі представляли Олекса Гуска та Інна Піхут-Котяш
детальніше »»»

Світ побачила перша в історії Церкви екологічна енцикліка

18.06.15  |  

Сьогодні у Ватикані відбулась офіційна презентація першої в історії Церкви екологічної енцикліки Папи Франциска
детальніше »»»

Оцінка головування України в ОБСЄ громадянським суспільством: що далі?

06.12.13  |  

Напередодні 20-го засідання Ради Міністрів країн ОБСЄ, в рамках Паралельної конференції громадянського суспільства, відбулось обговорення річного головування України в ОБСЄ та перспектив розвитку для цієї міжнародної організації. Експертна спільнота, очолена дослідниками Національного інституту стратегічних досліджень та Інституту Євро-Атлантичного співробітництва, підвела підсумки цього унікального для України міжнародного досвіду
детальніше »»»

Свободу активістам Грінпіс! Рятуймо Арктику!

20.10.13  |  Олександр Степаненко

«Зелений Світ» підтримав світову кампанію на захист групи активістів міжнародної природоохоронної організації «Greenpeace», котрі впродовж місяця утримуються у російськиз тюрмах за надуманим звинуваченням у піратстві.
детальніше »»»

Осінній вело-марафон

23.09.13  |  Олександр Степаненко

Клуб велотуризму «Єдносляд» з Добродзеня, польського міста-партнера Чорткова, традиційно відзначає завершення літнього туристичного сезону веломарафоном «Добродзенська сотня»
детальніше »»»

Тур „Чортків – Добродзень”: міст порозуміння та партнерства

25.06.13  |  Олександр Степаненко

ЕГО «Зелений Світ» організував до Добродзеня, що став можливим завдяки запрошенню Бурмістра польського містечка, котре є багаторічним іноземним партнером Чорткова, та організаційній підтримці тамтешнього клубу велотуризму «Єдносляд»
детальніше »»»

10 років тому у Києві було підписано Карпатську конвенцію – саме на часі перші підсумки та пошук нових шляхів реалізації її цілей

12.05.13  |  Олександр Степаненко

«Карпати є унікальним природним скарбом визначної краси та екологічної цінності, важливим центром біорізноманіття, головним водозбором великих річок, необхідним середовищем існування та притулком для багатьох видів рослин і тварин, які знаходяться під загрозою зникнення та найбільшою у Європі територією з незайманими лісами» - цими словами розпочинається текст преамбули Карпатської конвенції, наймолодшої на Європейському континенті міжнародної правової угоди високого рівня в сфері довкілля та сталого розвитку.
детальніше »»»

Новий чотирирічний проект Програми розвитку ООН в Україні. Усі в очікуванні...

23.04.13  |  Олександр Степаненко

Програма розвитку ООН провела 22 квітня у Києві конференцію - з метою обговорення з усіма зацікавленими сторонами та формування пріоритетів нового чотирирічного проекту «Демократизація, права людини та розвиток громадянського суспільства в Україні».
детальніше »»»




Поширити інформацію