Події / Події організації

14 листопада у Тернопільській обласній раді відбулася прес-конференція регіональних партнерів фестивалю документального кіно Docudays UA

14.11.2013
автор: Олександр Степаненко

На ній підвели підсумки організатори фестивалю у Тернополі – а це громадські організації «Чоловічий адаптаційний центр», «Тернопільська правозахисна група», ресурсний центр «Нівроку» та інші. Покази фестивальних фільмів відбулися цього року у навчальних закладах, кінотеатрах та бібліотеках. Вони супроводжувалися дискусіями, зустрічами з авторами стрічок, представниками національних меншин - у форматі «живої бібліотеки». Враженнями про цьогорічний мандрівний фестиваль поділився координатор фестивалю Володимир Ханас.

Але мандри фестивалю Тернопільщиною на цьому не закінчуються. По мірі наближення до грудня та цілком очікуваного похолодання Docudays UA попрямує на південь.

Про плани його організаторів у південних районах області розповів Олександр Степаненко.

30 листопада програма фестивальних заходів відкриється у Чортківському народному домі імені Катерини Рубчакової. Впродовж перших десяти днів грудня покази фільмів Docudays UA відбудуться у Гусятинському, Заліщицькому, Збаразькому та Чортківському районах.

Новиною цьогорічного фестивалю буде його поява у кількох місцях позбавлення волі: Копичинецькій та Добриводівській виправних колоніях, а також у Чортківському слідчому ізоляторі. Домовленості про це вже досягнуто з керівництвом Управління пенітенціарної служби України у Тернопільській області.

Крім того Docudays UA - 2013 відвідає навчальні заклади, спільноту Української греко-католицької церкви у Чорткові, та національний природний парк «Дністровський каньйон».

Короткі анонси фільмів мандрівного фестивалю пропонуємо переглянути на сторінці Docudays UA і Інтернеті


Контакти:
Олександр Степаненко, виконавчий директор ЕГО "Зелений Світ"
ел. пошта: gr.world@gmail.com
тел. 067 35 48 186, 050 83 29 599

 

Поширити інформацію