Події / Події організації

Дністровський каньйон: одне з природних чудес України збережемо разом!

04.05.2014
автор: Олександр Степаненко

ЕГО "Зелений Світ" цього року активізує власну діяльність із сприяння розвиткові природно-заповідної справи та екологічного туризму на Подністров’ї.

Це передбачено проектом "Дністровський каньйон:  одне з природних чудес України збережемо разом!", нещодавно підтриманим Global Greengrants Fund.

Основна мета проекту: сприяння збереженню природної спадщини Подністров’я через реалізацію права громадянської участі у процесі прийняття рішень з екологічних питань.

Цілі проекту:
1. Обстежити реальний стан збереження природних об’єктів, включених у НПП «Дністровський каньйон»

2. Виявити і описати природні об’єкти, перспективні для включення в Національний природний парк (НПП) «Дністровський каньйон» та розширення його території відповідно до Указу Президента України «Про створення НПП Дністровський Каньйон ".

3. Подати відповідні пропозиції щодо розширення території  НПП «Дністровський каньйон» до органів влади;

4. Сприяти розвиткові екологічного туризму на Подністров’ї.

5. Сприяти розвиткові партнерства між НПП «Дністровський каньйон», навчальними закладами, громадськими та туристичними організаціями, молоддю, ЗМІ – у справі збереження природної та історико-культурної спадщини краю.

6. Формувати позитивне ставлення до природно-заповідної справи у місцевих громадах краю.

У рамках проекту планується провести низку експедицій,  зняти документальний фільм, організувати фотовиставку, видати брошуру, а також представити результати діяльності цієї діяльності у місцевих громадах, освітніх та культурних закладах краю.

Запрошуємо до партнерства колег з інших громадських та туристичних організацій, наукових, освітніх, природоохоронних закладів, ЗМІ!

 

Контакт та додаткова інформація -  

через Олександра  Степаненка

виконавчого директора  ЕГО „Зелений Світ”

 

ел. пошта:

інтернет-сторінка http://greenworld.in.ua

тел.  067 35 48 186

        050 83 29 599

 

 

Поширити інформацію