УКР

День спільної відповідальності перед планетою

26.04.10  |  

Щороку, 22 квітня, у дні весняного рівнодення – коли Сонце однаковою мірою дарує своє тепло землянам на Півдні та на Півночі – по всій планеті вшановується День Землі.
детальніше »»»

Робочий звіт за проектом «Реалізація права громадської участі у створенні Національного природного парку «Дністровський каньйон»

21.04.10  |  

Проект виконувався „Екологічно-гуманітарним об’єднанням Зелений Світ” (ЕГО „Зелений Світ”) у 2009 – 2010 роках за підтримки Global Greengrants Fund (США).
детальніше »»»

Відкрите звернення „Зберегти систему природно-заповідного фонду України”!

15.04.10  |  

Група громадських природоохоронних організацій, серед яких ЕГО „Зелений Світ”, звернулася до Президента і Прем’єр-міністра України із закликом не допустити руйнування природно-заповідного фонду України.
детальніше »»»

Фінансовий звіт «Екологічно-гуманітарного об’єднання Зелений Світ» за 2009 рік

17.03.10  |  

Витрати на проект «Реалізація права громадської участі у створенні Національного природного парку «Дністровський каньйон». Витрати на діяльність громадської приймальні УГСПЛ у м. Тернополі
детальніше »»»

Світло та тіні Дністровського каньйону

11.02.10  |  Олександр Степаненко

10 лютого у бібліотеці Заліщицького коледжу ім. Є. Храпливого Національного аграрного університету об”єднання „Зелений Світ” відкрило виставку фотографії „Світло та тіні Дністровського каньйону”.
детальніше »»»

Брошура «Кому потрібен національний природний парк «Дністровський каньйон» і хто боїться його створення?»

17.01.10  |  

В рамках всеукраїнської громадянської кампанії „Дністровська екологічна хвиля” видано брошуру «Кому потрібен національний природний парк «Дністровський каньйон» і хто боїться його створення?».
детальніше »»»

Майбутній Президент ще не посів свого крісла, а колюче попередження йому вже підклали...

25.12.09  |  

На фініші президентської виборчої кампанії громадські природоохоронні організації звертають увагу на слабкість передвиборчих програм, відсутність у них бачення шляхів подолання екологічної кризи та переходу країни до сталого розвитку. 23 грудня представники декількох з них провели в агенції „Укрінформ” прес-конференцію, на якій оприлюднили свій аналіз екологічної складової у програмах усіх кандидатів.
детальніше »»»

Розпочалися слухання проекту документу “Стратегія модернізації України. Бачення незалежних експертів”

20.12.09  |  

Нашій країні виповнилось 18 років. За ці роки ми так і не стали єдиним народом, політичною нацією, тобто сукупністю громадян держави, згуртованих спільною волею жити й рухатися у майбутнє разом, гордих за свою країну.
детальніше »»»

СТРАТЕГІЯ МОДЕРНІЗАЦІЇ УКРАЇНИ - БАЧЕННЯ НЕЗАЛЕЖНИХ ЕКСПЕРТІВ

19.12.09  |  

У Києві, Львові, Чернівцях, Одесі, Харкові, Донецьку та Дніпропетровську було представлено "СТРАТЕГІЮ МОДЕРНІЗАЦІЇ УКРАЇНИ - БАЧЕННЯ НЕЗАЛЕЖНИХ ЕКСПЕРТІВ".
детальніше »»»

МОДЕРНІЗАЦІЯ УКРАЇНИ - ВИЗНАЧЕННЯ ПРІОРИТЕТІВ РЕФОРМ

15.12.09  |  

Стратегічний документ "Модернізація України - визначення пріоритетів реформ", розроблений групою незалежний експертів за підтримки Інституту відкритого суспільства через МФ "Відродження"
детальніше »»»




Поширити інформацію