ЕГО «Зелений Світ» підтримав відкриті звершення 142 організацій громадянського суспільства з приводу вбивства еколога Володимира Гончаренка

11.08.12  |  

ЕГО «Зелений Світ» підтримав відкриті звершення 142 організацій громадянського суспільства з приводу вбивства еколога Володимира Гончаренка
детальніше »»»

«Зелений Світ» делегував свого представника до складу Консультативної ради при Уповноваженому Верховної Ради України з прав людини

14.07.12  |  

Стаття 10 закону «Про Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини» проголошує таке: «при Уповноваженому з метою надання консультаційної підтримки, проведення наукових досліджень, а також вивчення пропозицій щодо поліпшення стану захисту прав і свобод людини і громадянина може створюватися консультативна рада (яка може діяти і на громадських засадах) із осіб, що мають досвід роботи в галузі захисту прав і свобод людини і громадянина».
детальніше »»»

З доповідями українських правозахисних організацій для Універсального періодичного огляду України ознайомили представників посольств, акредитованих у Києві.

19.05.12  |  

18 травня у столичному готелі «Прем’єр Палац» відбулася інформаційна сесія «На шляху до Універсального періодичного огляду України», на якій представникам посольств, акредитованих у Києві, було представлено висновки та рекомендації українських НУО стосовно ситуації з правами людини в Україні.
детальніше »»»

Надзвичайна ситуація на Сереті окрім аналізу якості води змушує зробити аналіз якості влади.

18.05.12  |  

Від минулого тижня регіональні ЗМІ рясніють повідомленнями про надзвичайну ситуацію на річці Серет, спричинену скидом забруднених стоків Тернопільводоканалу.
детальніше »»»

Зупинити бульдозер адмінреформи у природоохоронних органах!

17.04.12  |  

Тиждень тому Комітет з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи порекомендував Верховній Раді відхилити одіозний законопроект народного дерутата Ю. Мірошниченка "Про внесення змін до деяких законодавчихактів України
детальніше »»»

Афера в кубі під назвою «адміністративна реформа» - вже на марші

09.04.12  |  

Завтра, 10 квітня, парламентський Комітет з питань екологічної політики розгляне проект закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо оптимізації повноважень органів виконавчої влади у сфері екології та природних ресурсів, у тому числі на місцевому рівні)", внесений народним депутатом Ю. Мірошниченком, котрий як відомо, представляє у Парламенті Президента.
детальніше »»»

Docudays-2012: британський акцент – збереження природи, український – загрози авторитаризму.

03.04.12  |  

23 – 29 березня проходив 9-й Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA.
детальніше »»»

Проектів гідроелектростанцій так багато, лише Карпати - одні!

19.03.12  |  

14 березня – у «Міжнародний День боротьби проти гребель - за річки, за воду і життя» - стартувала всеукраїнська громадянська кампанія «Збережемо Карпати від забудови малими гідроелектростанціями!».
детальніше »»»

Презентація доповіді правозахисних організацій «Права людини в Україні 2011»

13.03.12  |  

13 березня 2012 року у агенції «Інтерфакс» відбулась прес-конференція, присвячена представленню доповіді правозахисних організацій «Права людини в Україні - 2011».
детальніше »»»

Врятуємо Карпати від забудови малими ГЕС!

12.03.12  |  

У Тернополі 14 березня 2012 року з 12 00 до 15 00 на Театральному майдані відбудеться громадянська акція, присвячена проблемі масового будівництва в Карпатському регіоні малих гідроелектростанцій.
детальніше »»»




Поширити інформацію