Минуло 100 днів від дати виборів органів місцевого самоврядування. Ви хочете, щоб нова влада служила інтересам громади?

09.02.11  |  

Прийдіть 12 лютого о 13 - 00 до Народного Дому ім. К. Рубчакової на збори громадськості - на них серед іншого обговорюватиметься проект „Комплексної зеленої зони Чорткова”!
детальніше »»»

УВАГА – громадські слухання! Майбутнє парків та скверів Чорткова сьогодні дуже залежить від відповідальності та згуртованості міської громади!

22.01.11  |  

Ми вже повідомляли про розробку проектів ландшафтної оцінки та схеми комплексної зеленої зони м. Чорткова:
детальніше »»»

Схоже, що авантюру одіозного міністра освіти Табачника із скасуванням юридичного статусу природного заповідника „Розточчя” зупинено!

21.01.11  |  

Щойно ми отримали відповідь Мінприроди на звернення ЕГО „Зелений Світ” до Президента В. Януковича, Генпрокурора В. Пшонки та міністра охорони природи М. Злочевського з пропозицією скасувати протизаконний наказ Міносвіти.
детальніше »»»

Чортківські екологісти підтримали відкрите звернення громадських організацій „Ні - полюванню на заповідних територіях!” І пропонують Вам запам’ятати прізвища нардепів, котрим так непереборно хочеться стрілянини у заповідниках...

18.01.11  |  

Від початку 2010 р. на усіх територіях природно-заповідного фонду України нерешті було заборонено будь-яке полювання. Вже за рік покращився стан популяцій тварин, які мешкали на них. Та з осені минулого року у Парламенті знову проглядаються настирні спроби відновити полювання.
детальніше »»»

„Зелений Світ” приєднався до кампанії протестів громадських організацій проти прийняття закону „Про регулювання містобудівної діяльності”

17.01.11  |  

Як відомо, на догоду забудовно-земельній мафії 13 січня протягнутий через Верховну Раду проект закону "Про регулювання містобудівної діяльності". Назва Закону не відповідає його сутності. Насправді, жодного регулювання містобудування в ньому немає. Головне призначення цього документа - усунути останні формальні перепони розкраданню громадських земель під проекти комерційної забудови.
детальніше »»»

„Charta non erubescit”, або „папір не червоніє”, - зауважили ще давні латиняни. Що вже казати про Інтернет...

12.01.11  |  Олександр Степаненко

Уявіть лишень - прокинувшись у третій день Різдвяних свят, адміністратор тернопільської Інтернет-газети „Про все” з якогось такого дива запустив у інформаційний простір пересмажену „жовту качку” під назвою „Колишній депутат Тернопільської облради Олександр Степаненко фінансується світовим спекулянтом” http://provse.te.ua/2011/ 01/kolyshnij-deputat-ternopilskoji-oblrady-oleksandr-stepanenko-finansujetsya-svitovym- spekulyantom/)
детальніше »»»

15 грудня за ініціативи ЕГО „Зелений Світ” та Гельсінської ініціативи-ХХІ у Тернопільській обласній раді відбулася робоча зустріч з проблематики дотримання прав громадян у сфері використання природних ресурсів

15.12.10  |  

детальніше »»»

Свято на підвіконні

06.12.10  |  

Зима, як завжди для нас, прийшла несподівано. Але найбільше від раптового зниження температури та снігових заметів страждаємо не ми, а зимуючі птахи. Саме час згадати про них...
детальніше »»»

УВАГА! Дату проведення громадських слухань за проектом Концепції комплексної схеми зеленої зони міста Чорткова перенесено!

27.11.10  |  

Таке рішення було прийнято під час робочої зустрічі Чортківського міського голови Михайла Вербицького та керівника проектно-конструкторського бюро Національного лісотехнічного університету України Любомира Пархуця, яка відбулася у Чортківській міській раді 26 листопада.
детальніше »»»

Споруджувати аншлаги, кам”яну кладку та огорожки довкола історичних дерев вже вміємо добре, лікувати їх - поки що вчимося...

15.11.10  |  Олександр Степаненко

Ми повідомляли, що за результатами липневого моніторингового туру ЕГО „Зелений Світ” до Бучацького району надсилалося звернення до державних органів з приводу фактів порушення природоохоронного законодавства на території РЛП „Дністровський каньйон”.
детальніше »»»




Поширити інформацію