„Зелений Світ” цього року приєднається до заходів національної кампанії “Зробимо Україну чистою!”

17.02.11  |  

Її мета - змінити ставлення українських громадян та влади до життєвого простору. Учасники кампанії планують залучити якомога більше людей до реальних дій з покращення довкілля, шляхом спільної організації масштабної акції очищення України від стихійних звалищ сміття.
детальніше »»»

Президент таки прислухався до критики одіозного закону організаціями громадянського суспільства

03.02.11  |  

3 лютого прес-служба Президента Януковича повідомила, що ним застосувано право вето до Закону України „Про регулювання містобудівної діяльності” і повернув його до Верховної Ради України із своїми пропозиціями http://www.president.gov.ua/news/19272.html.
детальніше »»»

Чортківські екологісти підтримали відкрите звернення громадських організацій „Ні - полюванню на заповідних територіях!” І пропонують Вам запам’ятати прізвища нардепів, котрим так непереборно хочеться стрілянини у заповідниках...

18.01.11  |  

Від початку 2010 р. на усіх територіях природно-заповідного фонду України нерешті було заборонено будь-яке полювання. Вже за рік покращився стан популяцій тварин, які мешкали на них. Та з осені минулого року у Парламенті знову проглядаються настирні спроби відновити полювання.
детальніше »»»

Зупинити зміни клімату на планеті неможливо без змін у людській свідомості та діях

13.10.10  |  

Багатократно сказано вже про техногенну людську могутність, що поставила Планету на межу екологічної катастрофи та виснаження природних ресурсів. Та невже усвідомлюючи це, ми не спроможні об”єднатися з усіма відповідальними людьми і стати не менш сильними у діях на порятунок життя на Землі?
детальніше »»»

„І Дністер, і кручі” – зберегти не можна втратити…

29.08.09  |  

23 липня - 5 серпня тривала водна експедиція Дністром, організована в рамках всеукраїнської громадянської кампанії „Дністровська екологічна хвиля”.
детальніше »»»

Декларація цілей громадянської кампанії Дністровська екологічна хвиля

23.06.09  |  

детальніше »»»

На Дністрі підіймається хвиля...

19.06.09  |  

19 червня на обласному Екофорумі у с. Коропець представники ЕГО «Зелений Світ» оголосили про початок активних дій у проекті „Реалізація права громадянської участі у справі створення національного природного парку „Дністровський каньйон”.
детальніше »»»

Започатковано Громадянську кампанію «Гуцульщині - БУТИ!»

01.12.07  |  

[Повідомлення для преси]
детальніше »»»




Поширити інформацію