УКР

Сонячні панелі знову можна встановлювати на землі !

06.08.19  |  Олександр Степаненко ЕГО Зелений Світ

Сьогодні Президент України нарешті підписав закон, якого чекали тисячі власників домашніх сонячних електростанцій та тисячі з тих, хто планував їхнє встановлення. Тепер українці знову можуть робити інвестиції у сонячні панелі в себе на будинку та на власній землі, а також продавати надлишок виробленої електроенергії за вигідним "зеленим тарифом"
детальніше »»»

Енергія Сонця прислужилася лікарні

25.07.19  |  Олександр Степаненко ЕГО Зелений Світ

Днями відбувся наш ознайомчий візит до села Більче-Золоте, що у Борщівському районі Тернопільщини. Тут минулого року був завершений на сьогодні найбільш масштабний в області проект використання сонячних колекторів для підігріву води.
детальніше »»»

Посібник "Кращі європейські практики управління відходами"

20.07.19  |  

Міжнародний благодійний фонд "Екологія. Право. Людина." повідомляє про вихід друком посібника "Кращі європейські практики управління відходами"
детальніше »»»

ЕГО "Зелений Світ" підтримує вимоги Коаліції "ПОРЯДОК ДЕННИЙ ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ" до політичних партій

24.06.19  |  

Коаліція громадських організацій "ПОРЯДОК ДЕННИЙ ЕКОЛОГІЧНОЇ БЕЗПЕКИ" звернулася до політичних партій, які беруть участь у парламентських виборах 2019 року, з вимогами передбачити вирішення екологічних проблем та надати відповіді на низку критично важливих питань у сфері екологічної політики та дотримання екологічних прав громадян
детальніше »»»

Чи може біг по колу компенсувати непрозорість у процесі реалізації Плану дій?

22.06.19  |  Олександр Степаненко, ЕГО Зелений Світ

Чортківська міська рада днями запросила всіх мешканців та гостей міста 21 червня приєднатися до проведення "Днів сталої енергії", які уже третій рік поспіль проходять у Чорткові. Цьогоріч їх приурочено до "Європейського тижня сталої енергії".
детальніше »»»

За сталу енергетику для Карпат

17.06.19  |  Олександр Степаненко, ЕГО Зелений Світ

14 - 15 червня у Верховині в рамках Міжнародного форуму "Via Carpatia" відбулася конференція "Коло Вінценза". Програма другого дня конференції відкривалася панельною дискусією "Міжнародна співпраця та транскордонні біосферні резервати". Представник ЕГО "Зелений Світ" озвучив на конференції ініціативу розробки чергового протоколу до Карпатської конвенції - про сталу енергетику.
детальніше »»»

За дружню до Природи енергетику, проти "проектів-монстрів"!

01.06.19  |  

У 2019 році ЕГО "Зелений Світ" бере участь у інформаційній кампанії з популяризації проектів відновлюваної енергетики та енергозбереження, яку проводить група громадських природоохоронних організацій, об’єднаних в Українській кліматичній мережі
детальніше »»»

"Зелений Світ" - за дружню до Природи енергетику, проти "проектів-монстрів"!

25.05.19  |  Олександр Степаненко, ЕГО Зелений Світ

ЕГО "Зелений Світ" підтримує інформаційну кампанію з популяризації проектів відновлюваної енергетики та енергозбереження, ініційовану громадськими природоохоронними організаціями, що об’єднані в Українській кліматичній мережі (http://climategroup.org.ua/
детальніше »»»

Висновок з оцінки впливу на довкілля Зборівської ВЕС-2

15.05.19  |  

Управління екології та природних ресурсів Тернопільської ОДА оприлюднило позитивний висновок з оцінки впливу на довкілля Зборівської ВЕС-2
детальніше »»»

Віддаємо борг пам’яті геніальному Якову Гніздовському

20.03.19  |  Олександр Степаненко, ЕГО Зелений Світ

У дні Весняного Рівнодення за ініціативи ЕГО "Зелений Світ" та колективу "Рідної школи" відбулася чергова толока з висаджування групи декоративних деревець поруч з пам’ятником Якову Гніздовському. Її домінантою через кілька років стане зелений в будь-яку пору тис, "Вічне Дерево" - як символ нашої надії на те, що тут вічно житиме дух знань і мудрості, а також - вдячна пам’ять про нашого геніального земляка.
детальніше »»»




Поширити інформацію