УКР

Візит клубу велотуризму «Однослід» з Польщі – практичне втілення кредо «ходити по землі легко»

09.08.12  |  Олександр Степаненко

Такого в історії Чорткова досі ще не було – аби команда велосипедистів подолала сотні кілометрів шляху, бажаючи познайомитися - не зі Львовом або Кам’янцем! - а саме з нашим містечком та його мешканцями. Тож цього разу вперше четверо героїчних молодих чоловіків – Йозеф Влодаж, Януш Шафарчик, Вальдемар Грейнер та Лукаш Урбанек – пройшли трасу 850-кілометрового веломарафону, що проліг по обидві сторони україно-польського кордону
детальніше »»»

«Зелений Світ» делегував свого представника до складу Консультативної ради при Уповноваженому Верховної Ради України з прав людини

14.07.12  |  

Стаття 10 закону «Про Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини» проголошує таке: «при Уповноваженому з метою надання консультаційної підтримки, проведення наукових досліджень, а також вивчення пропозицій щодо поліпшення стану захисту прав і свобод людини і громадянина може створюватися консультативна рада (яка може діяти і на громадських засадах) із осіб, що мають досвід роботи в галузі захисту прав і свобод людини і громадянина».
детальніше »»»

Библиотека ХПГ

24.06.12  |  

Права людини в Україні. Онлайн-бібліотека
детальніше »»»

У дні Літнього Сонцестояння – до «оселі Сонця» на Гуцульщині

24.06.12  |  


детальніше »»»

У дні Літнього Сонцестояння – до самої «оселі Сонця»

24.06.12  |  

Якщо довіритися авторитету Любомира Держипільського, провідного науковця національного природного парку «Гуцульщина», більшість незвичних для слуху топонімів карпатського краю досить легко пояснюються за допомогою прадавньої мови санскрит і мають переважно «сонячне» походження. Вони є споконвіку місцевими і виникли ще тоді, коли не було ані латини, ані грецької, ані тим більше – сучасної української мови.
детальніше »»»

docudays

30.05.12  |  


детальніше »»»

Библиотека ХПГ

30.05.12  |  

Права людини в Україні. Онлайн-бібліотека
детальніше »»»

З доповідями українських правозахисних організацій для Універсального періодичного огляду України ознайомили представників посольств, акредитованих у Києві.

19.05.12  |  

18 травня у столичному готелі «Прем’єр Палац» відбулася інформаційна сесія «На шляху до Універсального періодичного огляду України», на якій представникам посольств, акредитованих у Києві, було представлено висновки та рекомендації українських НУО стосовно ситуації з правами людини в Україні.
детальніше »»»

Інформаційна сесія На шляху до Універсального періодичного огляду України

19.05.12  |  


детальніше »»»

Надзвичайна ситуація на Сереті окрім аналізу якості води змушує зробити аналіз якості влади.

18.05.12  |  

Від минулого тижня регіональні ЗМІ рясніють повідомленнями про надзвичайну ситуацію на річці Серет, спричинену скидом забруднених стоків Тернопільводоканалу.
детальніше »»»




Поширити інформацію