УКР

Dura lex, sed lex

23.11.12  |  Олександр Степаненко

Громадською приймальнею Української Гельсінської спілки з прав людини у Тернополі, діяльність якої підтримується «Гельсінською ініціативою-ХХІ» та ЕГО «Зелений Світ», 20 листопада проведено круглий стіл на тему новацій кримінального судочинства.
детальніше »»»

«Зелений Світ» підтримує ініціативу мешканців мікрорайону Кадуб проти ущільнення забудови житлового кварталу, за створення зелених зон!

22.11.12  |  

Уже не перший рік мешканці вулиць Маковея та Володимира Великого живуть, зі страхом очікуючи чергового втискання у їхній мікрорайон будівництва нового багатоповерхового будинку. Так було вже не раз, попри регулярні їхні протести. Востаннє – коли приватне підприємство «Серет-Інвест» збудувало чергову багатоповерхівку впритул до території сьомого дитсадка, закривши дітям сонце з південної сторони…
детальніше »»»

Пане Президенте, з’ясуйте, чи не «загубилися» у Вашій канцелярії проекти 16 указів?

20.11.12  |  Олександр Степаненко

ЕГО «Зелений Світ» підтримав кампанію звернень громадських організацій до Президента України з приводу бездіяльності його Адміністрації у справі створення об’єктів природно-заповідного фонду України загальнодержавного значення.
детальніше »»»

Долаймо мряку у житті разом з Docudays

19.11.12  |  Олександр Степаненко

Міжнародний мандрівний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA знову на Тернопільщині
детальніше »»»

Перша фундаментальна монографія про печери Млинки та Угринську

11.11.12  |  Олександр Степаненко


детальніше »»»

Піонер краєзнавства та туризму: до 110-ї річниці від дня народження професора Юзефа Опацького

08.11.12  |  Олександр Степаненко

8 листопада у форматі краєзнавчого клубу-лекторію «Ковчег», що існує при центральній районній бібліотеці, відбулася конференція, присвячена діяльності Подільського товариства туристично-краєзнавчого – першої у нашому краї громадської організації, котра у період між двома світовими війнами розвивала тут краєзнавство, активні та пізнавальні форми туризму. ЕГО «Зелений Світ» представив на ній ілюстровану доповідь, присвячену 110-й річниці від дня народження голови Товариства у Чорткові – професора Йозефа Опацького.
детальніше »»»

Веломарафон "Добродзенська сотня" – можливо, наразі не Tour de France або Giro d’Italia, і все ж - заслуговує на відзначення…

21.10.12  |  

16 жовтня наші колеги з клубу велотуризму "Jednoslad" з польського містечка Добродзеня провели веломарафон під назвою "Добродзенська сотня-2".
детальніше »»»

Нардеп Мірошиченко ризикує увійти в новітню історію України, як головний руйнівник державної екологічної політики

20.10.12  |  Олександр Степаненко

16 жовтня парламентська більшість всупереч критичній позиції Комітету з питань екологічної політики, ігноруючи зауваження Головного юридичного управління та Головного науково-експертного управління Верховної Ради, проголосувала у другому читанні закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо оптимізації повноважень органів виконавчої влади у сфері екології та природних ресурсів, у тому числі на місцевому рівні"  
детальніше »»»

Хто зупинить невігласів у владі: здоровий глузд чи екологічна катастрофа?

18.10.12  |  Олександр Степаненко

ЕГО “Зелений Світ» підтримав звернення Національного екоцентру України (НЕЦУ) стосовно неприйнятності законопроекту нардепа Ю. Мірошниченка «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення процедури відведення земельних ділянок та зміни їх цільового призначення».
детальніше »»»

Кабмін про добудову реакторів на ХАЕС: нічого не бачу, нічого не чую, нічого не знаю, нічого нікому не скажу…

17.10.12  |  Олександр Степаненко

ЕГО «Зелений Світ» нещодавно надіслав низку звернень та запитів до вищих органів влади України стосовно порушень законодавства при прийнятті законопроекту «Про розміщення, проектування та будівництво енергоблоків № 3 і 4 Хмельницької атомної електричної станції»  
детальніше »»»




Поширити інформацію