ЕГО "Зелений Світ" взяв участь у громадських слуханнях проекту Генплану Чорткова

17.09.20  |  Олександр Степаненко

16 вересня у Чортківській міській раді відбулися громадські слухання проекту Містобудівної документації «Генеральний план м. Чортків"
детальніше »»»

ЕГО "Зелений Світ" виступає за зниження "зеленого тарифу" для об’єктів малої гідроенергетики

12.05.20  |  

Звернення ЕГО "Зелений Світ" з пропозицією знизити "зелений тариф" для об’єктів малої гідроенергетики, зокрема для МГЕС греблевого та дериваційного типу, та повністю скасувати його після 2030 року адресовано Міністерству енергетики та захисту довкілля України.
детальніше »»»

Планується техногенне втручання у екосистему Дністра з комерційною метою - під маскою благодійності

22.04.20  |  Олександр Степаненко

ЕГО "Зелений Світ" взяв участь у процедурах оцінки впливу на довкілля проекту "Розчистка русла р. Дністер для влаштування суднового ходу в межах Заліщицького району Тернопільської області"
детальніше »»»

Слідами "чортківського цирульника"

10.03.20  |  Олександр Степаненко ЕГО Зелений Світ

Три роки тому на одній з центральних вулиць міста Чорткова було видалено більше 20 вікових акацій, частину алеї, що відмежовувала колишню територію історичного Монастиря ордену Сестер Милосердя. Ті, дерева, що залишилися, було по-варварськи скалічено повним видаленням крон, яке компетентні служби тлумачили, як "обрізування старих дерев з метою омолоджування".
детальніше »»»

У подорожах до Скали, Заліщиків, Чорткова, Теребовлі, Збаража говорили про «зелену енергетику»

10.12.19  |  Олександр Степаненко ЕГО Зелений Світ

Візитом до історичного Збаража завершилася програма публічних акцій ЕГО «Зелений Світ» у рамках інформаційної кампанії з популяризації переходу до відновлюваних джерел енергії.
детальніше »»»

Безкарність провокує власника ГЕС на подальше порушення законодавства

02.12.19  |  Олександр Степаненко ЕГО Зелений Світ

Прикладом правового невігластва та свавільного ставлення до річки є практика власника МГЕС на Збручі у селищі Скала-Подільська Тернопільської області - ТзОВ «Сібекс». Хоча МГЕС працює не перший рік, державна екологічна експертиза її проекту ніколи не проводилася.
детальніше »»»

Ми - за сталу енергетику для Карпат

20.11.19  |  Олександр Степаненко ЕГО Зелений Світ

ЕГО "Зелений Світ" пропонує Урядові ініціювати процес розроблення Протоколу про сталу енергетику до Рамкової конвенції про охорону та сталий розвиток Карпат
детальніше »»»

Чи реально сільській раді стати суб’єктом енергоринку?

16.10.19  |  Олександр Степаненко ЕГО Зелений Світ

Таке питання постало у 2019 році перед Тюдівською сільською радою, яка реалізувала проект встановлення комунальної мікро-СЕС потужністю 1,9 квт.
детальніше »»»

DOCUDAYS UA-2019 розпочинає мандри Тернопіллям!

12.10.19  |  Олександр Степаненко ЕГО Зелений Світ

У жовтні в Україні стартує XVI Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA. ЕГО "Зелений Світ" представить його фільми у шести адміністративних районах Тернопільщини, у містах Тернополі та Чорткові.
детальніше »»»

Цей дитсадок недаремно назвали "Сонечком"

15.08.19  |  Олександр Степаненко ЕГО Зелений Світ

Нещодавно у рамках інформаційної кампанії з популяризації використання відновлюваних джерел енергії, яку проводить група громадських організацій Української кліматичної мережі, відбувся наш візит до Косівського району Івано-Франківської області.
детальніше »»»




Поширити інформацію