Публікації / Екологічні права

Аналітичний звіт з дотримання екологічних прав громадян

20.01.2021
джерело: Веб-сайт МБФ Екологія.Право.Людина

Аналітичний звіт з дотримання екологічних прав громадян є одним з початкових етапів реалізації проекту «Екологізація демократії участі: захист екологічних прав України», що фінансується Міністерством закордонних справ Нідерландів.

Цей звіт дозволив оцінити стан справ з дотриманням екологічних прав громадян в Україні, а також сформувати перелік рекомендації для покращення їх дотримання. В подальшому на реалізацію рекомендацій буде спрямовано адвокаційну діяльність. Звіт буде особливо корисним для органів влади, що відповідають за політику та дотримання прав громадян у сфері навколишнього природного середовища, а також представників громадянського суспільства, що відстоюють права громадян на безпечне для життя та здоров’я довкілля.

Проект «Екологізація демократії участі: захист екологічних прав України» фінансується Міністерством закордонних справ Нідерландів в рамках програми МАТРА та впроваджується Міжнародною благодійною організацією «Екологія – Право – Людина» у партнерстві з Громадською орг анізацією «Мережа захисту національних інтересів «АНТС»

Завантажити текст звіту можна за цим посиланням _звіт про дотримання екоправ_2021.pdf

 


Поширити інформацію