УКР

Звіт про діяльність ЕГО «Зелений Світ» за 2016 рік

13.01.17  |  Олександр Степаненко ЕГО Зелений Світ

детальніше »»»

Намагання допомогти птахам повинно бути розумним!

08.01.17  |  Управління екології та природних ресурсів Тернопільської ОДА

Очікуване різке похолодання може виявитися фатальним для багатьох водоплавних птахів, що зимують у Дністровському каньйоні
детальніше »»»

Уряд Гройсмана планує розвивати гідроенергетику навіть не поцікавившись думкою Держводагентства!

08.01.17  |  Олександр Степаненко ЕГО Зелений Світ

ЕГО «Зелений Світ» пропонує Агентству сформулювати власну позицію стосовно Програми розвитку гідроенергетики та звернутися до Уряду з пропозицією здійснення Стратегічної екологічної оцінки Програми.
детальніше »»»

Чому державну програму розвитку гідроенергетики затверджують без участі Держводагентства?

05.01.17  |  Олександр Степаненко ЕГО Зелений Світ

ЕГО «Зелений Світ» пропонує Державному Агентству водних ресурсів України звернутися до Уряду з пропозицією здійснення стратегічної екологічної оцінки «Програми розвитку гідроенергетики до 2026 року»
детальніше »»»

Українська кліматична мережа

03.01.17  |  

Українська кліматична мережа - асоціація громадських організацій, що співпрацюють з метою реалізації права громадян на життя в безпечному навколишньому середовищі у зв’язку із загрозою глобальної зміни клімату
детальніше »»»

Екологічна антипремія "Свинство року": у колі "переможців" - Президент Порошенко

23.12.16  |  

Екологічна антипремія «Свинство року» запроваджується для відзначення найбільших розчарувань та невиконаних зобов’язань і обіцянок у сфері охорони довкілля та захисту екологічних прав громадян
детальніше »»»

Парки замість бетону

20.12.16  |  

Нове видання Міжнародного благодійного фонду "Екологія. Право. Людина" - «Парки замість бетону: нова політика у сфері управління зеленими насадженнями. Аналітичний документ»
детальніше »»»

Заказник «Іванівський» знову під загрозою «оптимізації території»

16.12.16  |  

ЕГО «Зелений Світ» підтримує звернення громадськості щодо неприпустимості вилучення цінних ділянок з складу ботанічного заказника «Іванівський». Одночасно ми погоджуємось із доцільністю включення до заказника цінного кліматичного угрупування на основі букового лісу, як то пропонує кафедра геоекології ТНПУ.
детальніше »»»

Мандрувати так мандрувати: цього року – вже від Збруча і до Черемоша!

04.12.16  |  Олександр Степаненко

30 листопада у Національному природному парку «Гуцульщина» та у Косівській районній бібліотеці розпочалися мандри фестивалю Docudays UA містечками та селами гуцульського краю. Головним їхнім змістовним наповненням є низка спеціальних показів фільму Остапа Костюка «Жива ватра»
детальніше »»»

Позиція Всесвітнього Фонду Природи WWF щодо розвитку гідроенергетики в Україні

22.11.16  |  

Гідроенерегетика, яка вважається відновлюваним джерелом енергії, має значний негативний вплив на водні екосистеми як на локальному, так і на басейному рівні. Навіть екологічні пом’якшуючі заходи, які обов’язково мають бути впроваджені в рамках гідроенергетичних проектів, але досить часто ігноруються власниками проектів, на жаль, не можуть повністю забезпечити збереження біорізноманіття.
детальніше »»»




Поширити інформацію