УКР

24 вересня: фотохроніка акцій у контексті всесвітньої кампанії Moving planet у Чорткові

25.09.11  |  


детальніше »»»

Тому що у нас немає планети Земля №2…

25.09.11  |  

24 вересня наше місто приєдналося до всесвітньої акції протидії бездумному марнотратству енергії викопного палива та змінам клімату.
детальніше »»»

Європейський тиждень мобільності 16 – 22 вересня вперше у Чорткові!

22.09.11  |  

Спостерігаємо автомобільні затори у наших містах дедалі частіше: вранці, вдень і ввечері, на всіх вулицях та перехрестях. Шкідливі викиди, якими кожного дня, щонайменше кілька годин, ми дихаємо. Парки та сквери вирубаються під нові дороги та проїзди. Численні дорожні аварії, травми та смерті. Транспортний колапс, що спіткав Європу кілька десятиліть тому, - тепер вже в Україні!
детальніше »»»

Парламентський Комітет з питань екологічної політики дослухався до нашого волання про необхідність зберегти Загальнодержавну програму формування екологічної мережі

10.09.11  |  

детальніше »»»

Підпал – господарю не допомога! – чергове звернення Бюро Української греко- католицької церкви з питань екології

02.09.11  |  

З настанням осені, намагаючись впорядкувати свої присадибні ділянки після збору урожаю, люди масово спалюють бур’яни, залишки сільськогосподарських рослин, а дещо згодом і опале листя, під час горіння яких у повітря вивільняються шкідливі хімічні сполуки, які негативно впливають на здоров’я людини і є причиною розвитку різноманітних захворювань.
детальніше »»»

Положення про Національний природний парк Дністровський каньйон

24.08.11  |  

детальніше »»»

Не допустити прийняття ганебних рішень щодо скасування президентських указів про розвиток Карпатського біосферного заповідника!

23.08.11  |  

ЕГО “Зелений Світ» однозначно підтримує зусилля колективу Карпатського біосферного заповідника, що бореться за розвиток заповідника та збереження цілісності його території.
детальніше »»»

Днями відбулася волонтерська акція з туристичного маркування карпатських масивів Свидовець та Близниця.

22.08.11  |  Олександр Степаненко

В грудні минулого току на Свидовці загинув 26-річний науковець Сергій Сіренко, син нашого дорогого колеги з Національного екоцентру України, Ігоря Павловича Сіренка
детальніше »»»

Волонтерська акція з маркування карпатського масиву Свидовець

22.08.11  |  


детальніше »»»

Незабаром - відкриття мисливського сезону. На пропозицію директора Київського еколого-культурного центру Володимира Борейка розміщуємо його памфлет «В защиту охоты» у перекладі українською.

12.08.11  |  

Отже, «На захист полювання» - гротеск від Володимира Борейка.
детальніше »»»




Поширити інформацію