УКР

Над прірвою в смітті

17.04.11  |  Олександр Степаненко

Угринська стінка - місце унікальне. За різноманіттям флори, кількістю червонокнижних видів з ним у околицях Чорткова може зрівнятися хіба що ділянка лісу Звіринець у річковій долині нижче передмістя Бердо... Лише тут - практично поруч з містом - можна побачити місця, де зростає сон-трава (Pulsatilla grandis) та ясенець білий (Dictamnus albus) - знаменита „Неопалима Купина”. Хоч не так давно місць із збереженою автентичною степовою та скельною рослинністю у районі було чимало.
детальніше »»»

Позбудьмося сміття на своїй Землі та у своїх душах!

09.04.11  |  

Наші міста встелені сміттям. Не хтось невідомий, а ми самі перетворили парки й береги річок, вулиці й дитячі майданчики на огидні смітники. Придивися, скільки людей бездумно кидає під ноги недопалок чи пакет, пляшку чи гумку.
детальніше »»»

Об’єднання „Зелений Світ” представило у Чортківському державному медичному коледжі виставку фотографії „Світло та тіні Дністровського каньйону”.

24.03.11  |  Олександр Степаненко

Минулого року її вже могли побачити студенти Заліщицького коледжу Національного аграрного університету, Чортківського педагогічного училища імені О. Барвінського, Тернопільського національного педагогічного університету імені В. Гнатюка, а також - учасники робочої зустрічі з питань створення парку „Дністровський каньйон” та формування екологічної мережі у селищі Язловець Бучацького району.
детальніше »»»

Звіт ЕГО «Зелений Світ» про виконання проекту „Реалізація права громадської участі у вирішенні питань планування та забудови населених пунктів”

14.03.11  |  

Організації-партнери: Чортківська районна громадська організація „Спілка підприємців Чортківщини” Чортківська міська громадська організація „Еко-клуб “Ковчег”
детальніше »»»

Проект комплексної зеленої зони Чорткова підтримано районною радою

07.03.11  |  

детальніше »»»

Фінансовий звіт «Екологічно- гуманітарного об’єднання Зелений Світ» за 2010 рік

28.02.11  |  

детальніше »»»

Заручники земельного безладу

25.02.11  |  

Сільські голови масово потрапляють на лаву підсудних, начебто така незавидна роль передбачена посадовою інструкцією… У переважній більшості їх судять за оборудки із землею. Недосконале земельне законодавство спричиняє правові конфузи: за однакові або схожі злочини сільських війтів засуджують за різними статтями Кримінального кодексу.
детальніше »»»

Екологічні права. Розділ Доповіді правозахисних організацій Права людини в Україні, 2009 - 2010 роки

24.02.11  |  

детальніше »»»

„Зелений Світ” цього року приєднається до заходів національної кампанії “Зробимо Україну чистою!”

17.02.11  |  

Її мета - змінити ставлення українських громадян та влади до життєвого простору. Учасники кампанії планують залучити якомога більше людей до реальних дій з покращення довкілля, шляхом спільної організації масштабної акції очищення України від стихійних звалищ сміття.
детальніше »»»

Чи колись таки земельні ділянки продаватимуться у місті прозоро - через аукціон?

17.02.11  |  

Земельні питання у Чортківській міській раді вже не перший рік виступають головними каталізаторами неспокою. Але досі у Чорткові не було продано жодної земельної ділянки за прозорою процедурою земельних торгів! Хоча Земельний кодексом України визначено порядок обов’язкового продажу землі, що відводиться фізичним та юридичним особам для комерційних потреб. І хоча тіньовий ринок земель у місті безперечно, існує. За інформацію втаємничених у його справах осіб, вартість десяти соток містечкової землі сягає від 10 до 40 тисяч доларів. Приватизація земельних ділянок за останні роки крокує у місті семимильними кроками. Чому ж надходження від неї не потрапляють до міської казни?
детальніше »»»




Поширити інформацію