УКР

Оприлюднено доповідь правозахисних організацій "Права людини в Україні" за 2009 - 10 роки

28.01.11  |  

Під час прес-конференції у Агенції УНІАН оприлюднено доповідь правозахисних організацій "Права людини в Україні" за 2009 - 10 роки.
детальніше »»»

УВАГА – громадські слухання! Майбутнє парків та скверів Чорткова сьогодні дуже залежить від відповідальності та згуртованості міської громади!

22.01.11  |  

Ми вже повідомляли про розробку проектів ландшафтної оцінки та схеми комплексної зеленої зони м. Чорткова:
детальніше »»»

Схоже, що авантюру одіозного міністра освіти Табачника із скасуванням юридичного статусу природного заповідника „Розточчя” зупинено!

21.01.11  |  

Щойно ми отримали відповідь Мінприроди на звернення ЕГО „Зелений Світ” до Президента В. Януковича, Генпрокурора В. Пшонки та міністра охорони природи М. Злочевського з пропозицією скасувати протизаконний наказ Міносвіти.
детальніше »»»

Громадське обговорення Національного плану дій у Західному регіоні

21.01.11  |  

21 січня 2011 року відбулося громадське обговорення проекту Національного плану дій з охорони навколишнього природного середовища України на період 2011-2015 року.
детальніше »»»

Чортківські екологісти підтримали відкрите звернення громадських організацій „Ні - полюванню на заповідних територіях!” І пропонують Вам запам’ятати прізвища нардепів, котрим так непереборно хочеться стрілянини у заповідниках...

18.01.11  |  

Від початку 2010 р. на усіх територіях природно-заповідного фонду України нерешті було заборонено будь-яке полювання. Вже за рік покращився стан популяцій тварин, які мешкали на них. Та з осені минулого року у Парламенті знову проглядаються настирні спроби відновити полювання.
детальніше »»»

„Зелений Світ” приєднався до кампанії протестів громадських організацій проти прийняття закону „Про регулювання містобудівної діяльності”

17.01.11  |  

Як відомо, на догоду забудовно-земельній мафії 13 січня протягнутий через Верховну Раду проект закону "Про регулювання містобудівної діяльності". Назва Закону не відповідає його сутності. Насправді, жодного регулювання містобудування в ньому немає. Головне призначення цього документа - усунути останні формальні перепони розкраданню громадських земель під проекти комерційної забудови.
детальніше »»»

„Charta non erubescit”, або „папір не червоніє”, - зауважили ще давні латиняни. Що вже казати про Інтернет...

12.01.11  |  Олександр Степаненко

Уявіть лишень - прокинувшись у третій день Різдвяних свят, адміністратор тернопільської Інтернет-газети „Про все” з якогось такого дива запустив у інформаційний простір пересмажену „жовту качку” під назвою „Колишній депутат Тернопільської облради Олександр Степаненко фінансується світовим спекулянтом” http://provse.te.ua/2011/ 01/kolyshnij-deputat-ternopilskoji-oblrady-oleksandr-stepanenko-finansujetsya-svitovym- spekulyantom/)
детальніше »»»

15 грудня за ініціативи ЕГО „Зелений Світ” та Гельсінської ініціативи-ХХІ у Тернопільській обласній раді відбулася робоча зустріч з проблематики дотримання прав громадян у сфері використання природних ресурсів

15.12.10  |  

детальніше »»»

Створення національного природного парку - поки що лише добрі наміри та не реалізовані можливості

10.12.10  |  Олександр Степаненко

9 грудня Тернопільська обласна рада практично одноголосно прийняла Звернення до Президента, Верховної Ради та Кабміну щодо подальших дій зі створення на території області національних природних парків "Кременецькі гори" та "Дністровський каньйон".
детальніше »»»

Свято на підвіконні

06.12.10  |  

Зима, як завжди для нас, прийшла несподівано. Але найбільше від раптового зниження температури та снігових заметів страждаємо не ми, а зимуючі птахи. Саме час згадати про них...
детальніше »»»




Поширити інформацію