Не потече вода Черемоша-ріки, куди їй велять новітні більшовики!

07.03.12  |  

Останнім часом неспокій у місцевих громадах, у середовищі туристів-водників таприродоохоронців збурюють звістки про початки реалізації воістину циклопічної програмибудівництва гідроелектростанцій на гірських річках Карпатського краю.
детальніше »»»

До української влади наближається УПО – великий і жахливий

24.02.12  |  Олександр Степаненко

Ані для кого не є новиною, що хвиля симпатій до України, котру здійняли «помаранчеві» події 2004 - 2005 років, з часом як то кажуть «зійшла на пси».
детальніше »»»

Лісове відомство - початок практики відкритості та діалогу з громадськістю, чи черговий фарс?

29.12.11  |  

На останній робочій зустрічі, організованій «Зеленим Світом» у Тернопільській обласній раді в рамках проекту „Дотримання прав громадян у сфері користування природними ресурсами у Тернопільській області”, ми обережно констатували певні позитивні зрушення у стосунках громадських організацій з управлінням лісового та мисливського господарства Тернопільської області.
детальніше »»»

Пане Сівець, ліси України - не приватний склад паркетної сировини! Громадянам належить знати, як Ваше відомство господарює у них…

26.12.11  |  

Міжнародному року лісів ООН присвячується - протизаконний наказ Держагентства лісових ресурсів про перелік відомостей, що становлять службову інформацію, оскаржено в суді.
детальніше »»»

Мандри Планетою Людей: на екрані й у житті.

20.12.11  |  

Днями завершилася подорож фестивалю «Docudays UA» нашим «теплим Поділлям».
детальніше »»»

Краще пізно, аніж ніколи – хоч і без зайвих ілюзій…

15.12.11  |  

Приємна новина: 12 грудня Мінприроди на виконання президентського Указу від 3 лютого 2010 року «Про створення національного природного парку «Дністровський каньйон» видало власний наказ про його створення та затвердило положення про Парк.
детальніше »»»

Всеукраїнська науково-практична конференція у Заліщиках: чергові балачки на модну тему, чи світло у кінці тунелю?

11.12.11  |  

Представників шести національних університетів, кількох обласних адміністрацій, національних парків, туристичних фірм, інформаційних агенцій та громадських організацій зібрала 9 – 10 грудня у Заліщиках Всеукраїнська науково-практична конференція „Туристичні ресурси як чинник розвитку території”.
детальніше »»»

Показом фільмів фестивалю «Docudays UA-2011» у Чорткові розпочалися його мандри Тернопільщиною

19.11.11  |  

За сталою вже традицією, щороку - пізньої осені - долаючи мряку у погоді та житті, Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини «Docudays UA» вирушає у мандри регіонами країни.
детальніше »»»

Невже товариш Азарофф зрозумів важливість формування в Україні екологічної мережі?

24.10.11  |  

У липні ЕГО «Зелений Світ» адресував звернення до Президента та Парламенту - з приводу спроб Кабміну скасувати дію "Загальнодержавної програми формування національної екологічної мережі України на 2000-2015 роки" - http://greenworld.org.ua/index.php?id=1311170987
детальніше »»»

Парламентський Комітет з питань екологічної політики дослухався до нашого волання про необхідність зберегти Загальнодержавну програму формування екологічної мережі

10.09.11  |  

детальніше »»»




Поширити інформацію