Звернення до Президента України.

08.06.10  |  

4 червня 2010 року ЕГО „Зелений Світ” направив офіційне звернення Президентові України В. Януковичу Голові Верховної Ради України В. Литвину, Генеральному Прокурору України О. Медведьку з приводу дій органів влади та міліції м. Харкова у конфлікті довкола прокладання автомобільної дороги через історичний Парк імені Горького.
детальніше »»»

Засекречення генеральних планів міст України – стратегічна необхідність чи рудимент закритого суспільства?

27.04.10  |  

23 квітня 2010 року представник ЕГО „Зелений Світ” Олександр Степаненко взяв участь у всеукраїнському круглому столі «Засекречення генеральних планів міст України – стратегічна необхідність чи рудимент закритого суспільства?», організованому у інформаційній агенції „Укрінформ” Східноукраїнськиим центром громадських ініціатив.
детальніше »»»

Відкрите звернення „Зберегти систему природно-заповідного фонду України”!

15.04.10  |  

Група громадських природоохоронних організацій, серед яких ЕГО „Зелений Світ”, звернулася до Президента і Прем’єр-міністра України із закликом не допустити руйнування природно-заповідного фонду України.
детальніше »»»

Майбутній Президент ще не посів свого крісла, а колюче попередження йому вже підклали...

25.12.09  |  

На фініші президентської виборчої кампанії громадські природоохоронні організації звертають увагу на слабкість передвиборчих програм, відсутність у них бачення шляхів подолання екологічної кризи та переходу країни до сталого розвитку. 23 грудня представники декількох з них провели в агенції „Укрінформ” прес-конференцію, на якій оприлюднили свій аналіз екологічної складової у програмах усіх кандидатів.
детальніше »»»

Розпочалися слухання проекту документу “Стратегія модернізації України. Бачення незалежних експертів”

20.12.09  |  

Нашій країні виповнилось 18 років. За ці роки ми так і не стали єдиним народом, політичною нацією, тобто сукупністю громадян держави, згуртованих спільною волею жити й рухатися у майбутнє разом, гордих за свою країну.
детальніше »»»

«Захистіть клімат! Не гальмуйте переговори!»

05.12.09  |  

«Захистіть клімат! Не гальмуйте переговори!» - з такою вимогою до можновладців звернулись українські громадські організації під час акції біля Міністерства охорони навколишнього середовища, яка відбулась 2 грудня.
детальніше »»»

Одне з природних чудес України – під загрозою!

29.10.09  |  Олександр Степаненко

Представники громадських природоохоронних організацій, туристичних агенцій, наукових закладів, що підтримали Всеукраїнську громадянську кампанію „Дністровська екологічна хвиля” 28 жовтня провели у Києві прес-конференцію для українських та іноземних ЗМІ.
детальніше »»»

Симпатичні молоді люди, білі ведмеді і панди закликали тернополян зробити свій внесок у справу боротьби із зміною клімату

20.10.09  |  

З 18 по 26 жовтня 2009 року містами України подорожував інформаційний тур "Клімат змінюється! Час діяти разом!". Тур стартував в Ужгороді, а після Львова його команда, сформована з представників Робочої групи українських громадських організацій з питань зміни клімату та Всесвітнього Фонду Природи (WWF), відвідала Тернопіль. Цей захід є частиною європейського туру Всесвітнього Фонду Природи (WWF), пов’язаного з темою зміни клімату, що проходить в Угорщині, Румунії, Болгарії, Австрії, Сербії й Україні.
детальніше »»»

„Крига скресла” у справі створення національного природного парку Дністровський каньйон !

19.10.09  |  Олександр Степаненко

Нарешті! Бучацькою райдержадміністрацією (РДА) було підписано документи про погодження відведення земельних ділянок до національного парку!
детальніше »»»

Район на перепутті: розвивати заповідну справу та екологічний туризм, чи розробляти надра?

28.07.09  |  

10 – 12 липня в рамках всеукраїнської громадянської кампанії «Дністровська екологічна хвиля» було проведено інформаційний тур до Борщівського району Тернопільщини
детальніше »»»




Поширити інформацію