Події / Події організації

Відкриття фотовиставки "Зеленого Світу"

23.04.2015
автор: Олександр Степаненко

До Дня Землі 21 квітня у Борщівському агротехнічному коледжі відкрилася фотовиставка «Земля любові та тривоги нашої»

Ця експозиція є спробою подивитися на природну спадщину краю не лише як на основу для його розвитку та матеріального добробуту його мешканців, і як на неоціненний скарб, який нам належить зберегти і заповісти прийдешнім поколінням.....

Нинішнім студентам, а у майбутньому фахівцям аграрної сфери, варто усвідомлювати важливість та нерозривність двох сторін їхньої місії: дбайливого обробітку «Землі-годувальниці», а також її збереження в рівновазі і цілісності.

На фотовиставці представлені сюжети, котрі ілюструють водночас багатство та розмаїття природних та історико-культурних пам’яток Подністров’я  поряд із зразками нашого недбальства по відношенню до них.

На зустрічі із студентами та викладачами коледжу йшлося зокрема про пропозиції ЕГО «Зелений Світ» стосовно розширення Національного природного парку „Дністровський каньйон” – у тому числі за рахунок включення до нього традиційних агроландшафтів Борщівського району, фрагментів історичної забудови сіл та містечок краю.

Виставку створено у рамках проекту "Дністровський каньйон: одне з природних чудес України збережемо разом!", що реалізується за підтримки Global Greengrants Fund. Авторами фото, представлених на ній є Ігор Сіренко та Олександр Степаненко.

Поширити інформацію