УКР

ЕГО «Зелений Світ» ініціював проведення круглого столу, присвяченого 10-й річниці підписання Карпатської конвенції

31.03.13  |  Олександр Степаненко

Круглий стіл «10 років Карпатської конвенції в Україні: досягнення, не реалізовані можливості, ризики, перспективи» буде проведено 10 травня 2013 року у Національному природному парку «Гуцульщина»
детальніше »»»

Мінус 13 за Цельсієм – температура, при якій лелеки замерзають, але ромські діти на засніженому смітнику продовжують жваво перебирати відходи.

25.03.13  |  

Вранці було саме стільки, 13 нижче нуля. До того ж впродовж доби - пронизливий вітер та заметіль. Відразу після нашого звернення по місцевому радіо – з проханням підгодовувати перелітних птахів - люди почали телефонувати.
детальніше »»»

Доповідь про дотримання прав людини – поглиблення кризових явищ пропорційне бездіяльності суспільства

16.03.13  |  Олександр Степаненко

ЕГО «Зелений Світ», «Гельсінська ініціатива-ХХІ» та приймальня Української Гельсінської спілки з прав людини (УГСПЛ) у Тернополі провели прес-конференцію, на якій представили щорічну доповідь правозахисних організацій «Права людини в Україні – 2012».
детальніше »»»

Правовий режим Національного природного парку захистив Дністер від техногенного втручання

16.03.13  |  Олександр Степаненко

Нещодавно ми повідомляли про те, що Державна служба геології та надр України звернулася до Тернопільської обласної ради з пропозицією погодити комерційний видобуток річкового гравію в руслі Дністра на землях Добрівлянської сільської ради – не зважаючи на те, що йдеться про територію Національного природного парку «Дністровський каньйон».
детальніше »»»

14 березня - громадянські акції проти ГЕС-оманії у Карпатах, приурочені до міжнародного "Дня дій проти гребель, за річки, воду та життя"

15.03.13  |  Олександр Степаненко


детальніше »»»

Ваших ГЕС надто багато - Карпати у нас одні

14.03.13  |  

Під таким гаслом пройшла у Чорткові публічна громадянська акція, приурочена до міжнародного "Дня дій проти дамб, за річки, воду і життя" 14 березня
детальніше »»»

“Зелений Світ» підтримав громадянську кампанію проти законодавчого дозволу полювати на заповідних територіях. Вже вчетверте…

04.03.13  |  Олександр Степаненко

13 лютого регіонал Барвіненко зареєстрував у Парламенті Законопроект № 2286 "Про внесення змін до Закону України "Про природно-заповідний фонд України (про екологічний і мисливський туризм)"
детальніше »»»

Щорічна доповідь правозахисних організацій «Права людини в Україні – 2012».

28.02.13  |  


детальніше »»»

Представлено щорічну доповідь правозахисних організацій «Права людини в Україні – 2012».

27.02.13  |  Олександр Степаненко

27 лютого 2013 року Українська Гельсінська спілка з прав людини представила у Агентстві «Інтерфакс-Україна» щорічну доповідь правозахисних організацій «Права людини в Україні – 2012».
детальніше »»»

Екологічні права. Розділ Доповіді правозахисних організацій "Права людини в Україні, 2012 рік"

27.02.13  |  

Екологічні права - Розділ Доповіді правозахисних організацій "Права людини в Україні, 2012" рік
детальніше »»»




Поширити інформацію