Публікації / Екологічні права

Екологічні права. Розділ Доповіді правозахисних організацій Права людини в Україні, 2009 - 2010 роки

24.02.11  |  

детальніше »»»

Чи колись таки земельні ділянки продаватимуться у місті прозоро - через аукціон?

17.02.11  |  

Земельні питання у Чортківській міській раді вже не перший рік виступають головними каталізаторами неспокою. Але досі у Чорткові не було продано жодної земельної ділянки за прозорою процедурою земельних торгів! Хоча Земельний кодексом України визначено порядок обов’язкового продажу землі, що відводиться фізичним та юридичним особам для комерційних потреб. І хоча тіньовий ринок земель у місті безперечно, існує. За інформацію втаємничених у його справах осіб, вартість десяти соток містечкової землі сягає від 10 до 40 тисяч доларів. Приватизація земельних ділянок за останні роки крокує у місті семимильними кроками. Чому ж надходження від неї не потрапляють до міської казни?
детальніше »»»

Знайомтесь: Громадська оцінка планування території у місті Чорткові

11.11.10  |  

Громадська оцінка політики органів місцевого самоврядування та державної влади у сфері планування території м. Чорткова та використання земельних ресурсів
детальніше »»»

СТРАТЕГІЯ МОДЕРНІЗАЦІЇ УКРАЇНИ - БАЧЕННЯ НЕЗАЛЕЖНИХ ЕКСПЕРТІВ

19.12.09  |  

У Києві, Львові, Чернівцях, Одесі, Харкові, Донецьку та Дніпропетровську було представлено "СТРАТЕГІЮ МОДЕРНІЗАЦІЇ УКРАЇНИ - БАЧЕННЯ НЕЗАЛЕЖНИХ ЕКСПЕРТІВ".
детальніше »»»

Представлення доповіді Права людини в Україні - 2008

28.06.09  |  

25 червня 2009 року в інформаційному агентстві "УНІАН" відбулась прес-конференція лідерів Української Гельсінської спілки з прав людини (УГСПЛ)
детальніше »»»

Карпатська конвенція – створення умов для впровадження

06.03.09  |  

В рамках проекту Благодійного інформаційно-видавничого центру „Зелене досьє” видано тлумачник "Карпатська конвенція: запитання і відповіді", адресований широкому загалу читачів
детальніше »»»

Нехтування принципами сталого розвитку зумовило катастрофічні наслідки паводку

29.01.09  |  

Оприлюднено Позицію Робочої групи українських неурядових організацій з питань зміни клімату щодо причин та наслідків паводку 2008 року
детальніше »»»

Хто найбільше порушував права людини в 2008 році?

10.12.08  |  

10 грудня в приміщенні Інформаційного агентства УНІАН відбулась прес-конференція Української Гельсінської спілки з прав людини.
детальніше »»»

Представлення моніторингової доповідї “Дотримання екологічних прав»

22.10.07  |  

У Чортківській центральній бібліотеці відбулася публічна презентація моніторингової доповідї “Дотримання екологічних прав»
детальніше »»»




Поширити інформацію