Події / Події організації

Семінар Харківської правозахисної групи у Тернополі

07.04.2015

24 квітня експертами Харківської правозахисної групи (ХПГ) та Секретаріату Кабінету Міністрів України буде проведено семінар з питань доступу до публічної інформації.

До участі у семінарі запрошуються працівники органів державної влади та місцевого самоврядування Тернополя та Тернопільської області

Партнером у проведенні семінару виступає громадська приймальня Української Гельсінської спілки з прав людини (УГСПЛ) у місті Тернополі, створена при сприянні ЕГО «Зелений Світ».

На семінарі буде висвітлено наступні питання: міжнародні стандарти доступу до інформації, доступ до інформації та захист приватності, співвідношення законів про доступ до публічної інформації та про захист персональних даних, практика дотримання закону «Про доступ до публічної інформації» в Україні, співвідношення законів про доступ до публічної інформації та про звернення громадян тощо.

Учасники семінару отримають відповідний сертифікат. Усі витрати, пов’язані з проведенням семінару (оренда приміщення, роздаткові матеріали, обід, компенсація за проїзд учасників з районів Тернопільської області) бере на себе ХПГ.

Кількість учасників семінару обмежена.

Дата та час проведення семінару: 24 квітня 2015 року, 10-00 – 15-00. Місце проведення – м. Тернопіль, вул. Замкова, 14, готель «Тернопіль».

Із запитаннями та заявками на участь у семінарі прохання звертатися електронною поштою до Олександра Степаненка, координатора громадської приймальні УГСПЛ у Тернополі.  Адреса: gr.world@gmail.com

У заявці, будь ласка, зазначте наступне:

1. Ваше прізвище та ім’я

2. Організацію, яку Ви представляєте

3. Посаду у ній

4. Телефон та адресу електронної пошти, на яку можна буде надіслати запрошення до
участі у семінарі

 

Заявки приймаються до 18 квітня. Про результати відбору учасників буде повідомлено до 20 квітня.

Поширити інформацію