Події / Події організації

Науково-технічна рада НПП «Дністровський каньйон»

18 грудня в Національному природному парку «Дністровський каньйон» відбулась завершальна у поточному році Науково-технічна рада.

Одним із перших на порядку денному було питання підведення підсумків роботи Парку за 2017 рік та погодження роботи його підрозділів у 2018 році. По цьому питанню виступили в.о. директора Парку Шкільнюк М.Ф. та начальники відділів науки, екологічної освіти та відділу державної охорони ПЗФ. Проаналізовано стан матеріально-технічного забезпечення усіх підрозділів.

Про стан виконання робіт з підготовки матеріалів до проекту землеустрою, про стан виконання робіт з підготовки документів до проекту розширення території Парку, проведення рубок формування і оздоровлення лісів на 2017 рік державним підприємством "Бучацьке лісове господарство" доповідав начальник відділу державної охорони ПЗФ НПП "Дністровський каньйон" – Башта М. П.

Про Проект організації території НПП Дністровський каньйон, охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів і об’єктів доповідав кандидат біологічних наук, старший науковий співробітник, завідувач відділу охорони природних екосистем інституту екології Карпат НАН України–Кагало О. О.

Науково-технічна рада затвердила також проекти трьох екологічних стежок «Червона гора», «Устечко-Червоне» та «Фарикова криничка», а також рекреаційної ділянки «Струмчик».

 

Поширити інформацію