УКР

ЕГО «Зелений Світ» вдруге висловлює свою стурбованість діями керівництва «Укрзалізниці» щодо радикального скорочення маршрутів пасажирських поїздів

11.11.13  |  

Три роки тому на відрізках Львівської залізниці Тернопіль – Чернівці та Тернопіль-Івано-Франківськ курсувало шість пасажирських поїздів. Нині – лише один, сполученням Київ -Чернівці. Однак, з 20 листопада припиняється і його рух.
детальніше »»»

ЕГО «Зелений Світ» підтримує громадянську кампанію на захист Ялтинського гірсько-лісового природного заповідника

02.11.13  |  

Кампанія за збереження Ялтинського гірсько-лісового природного заповідника триває не перший рік. Ще в грудні 2011 року Громадянський комітет Великої Ялти звертався в усі державні інстанції, намагаючись зупинити протизаконне скорочення його території. В лютому 2013 року 122 представника громадських організацій України, Білорусі, Казахстану, Польщі, Росії та Узбекистану відправили Президентові України відкрите звернення "Зупинити знищення Ялтинського гірсько-лісового природного заповідника!"
детальніше »»»

Мандрівний фестиваль документального кіно Docudays UA вже вдесяте крокує Україною

01.11.13  |  

Нещодавно стартував 10-й Мандрівний міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA. Регіональним партнером Мандрівного фестивалю Docudays UA у районах півдня Тернопільської області традиційно є громадська організація ЕГО «Зелений Світ» з Чорткова.  
детальніше »»»

УГКЦ закликає віруючих не приносити пластикове сміття до храмів та на цвинтарі

29.10.13  |  

Наближається День усіх святих, 1 листопада. З цієї нагоди варто нагадати цьогорічне звернення Сокальсько-Жовківської Єпархії УГКЦ, у якому церковні ієрархи закликають віруючих не приносити пластикове сміття до храмів та на цвинтарі
детальніше »»»

Свободу активістам Грінпіс! Рятуймо Арктику!

20.10.13  |  Олександр Степаненко

«Зелений Світ» підтримав світову кампанію на захист групи активістів міжнародної природоохоронної організації «Greenpeace», котрі впродовж місяця утримуються у російськиз тюрмах за надуманим звинуваченням у піратстві.
детальніше »»»

Що нас чекає, якщо державну екополітику, схоже, здали у архів ?

17.10.13  |  Олександр Степаненко

Вже впродовж трьох років державна влада у Тернопільській області працює без базової природоохоронної програми
детальніше »»»

ЕГО «Зелений Світ» підтримав громадянську кампанію за припинення рубок у заказнику «Іванівський»

17.10.13  |  Олександр Степаненко

Завдяки повідомленню наших всюдисущих колег з харківських «Печенігів» довідалися, що на рідній Тернопільщині тривають протиправні рубки у ботанічному заказнику «Іванівський»
детальніше »»»

Уряд нарешті почув голоси природоохоронців і дозволив передавати землі новим природно-заповідним установам!

13.10.13  |  

9 жовтня Кабмін прийняв довгоочікуване розпорядження про передачу лісових земель в постійне користування установам природно-заповідного фонду
детальніше »»»

Трохи крові у холодній воді Золотого Потоку

11.10.13  |  Олександр Степаненко

Кілька днів тому наші бучацькі колеги повідомили, що у Золотопотоцькому лісництві держпідприємства «Бучацький лісгосп» терпить від жорстокого поводження ув’язнений у клітці ведмідь.
детальніше »»»

У міжнародному розшуку перебував… орел

28.09.13  |  Олександр Степаненко

На минулому тижні до «Зеленого Світу» звернулися польські колеги з Магурського національного парку, що у Бескидах, стурбовані долею рідкісного птаха, котрий начебто залетів до наших країв
детальніше »»»




Поширити інформацію