УКР

Владо, нарешті дай відповідь людям: гримітимуть вибухи у їхньому селі, чи ні?...

09.08.11  |  

До „Зеленого Світу” та громадської приймальні УГСПЛ у Тернополі нещодавно звернулася з листом група мешканців села Пилипче. Люди занепокоєні планами приватного підприємства „Скала-Інтер” розпочати розробку родовища гіпсів на території їхнього села. Вони вважають, що розробка кар’єру становить загрозу їхнім конституційним правам на безпечне довкілля - адже вона вочевидь відбуватиметься із застосуванням вибухових речовин, встановленням подрібнювальної техніки, рухом важкого транспорту. Можна вести мову і про порушення права людей на екологічну інформацію - досі їм не вдалося отримати матеріали проекту, зокрема його розділ ОВНС1...
детальніше »»»

Пане Президенте, спам’ятайте свій Уряд, адже не відає, що творить !

20.07.11  |  Олександр Степаненко

ЕГО „Зелений Світ” направив відкрите звернення Президентові України та Голові ВРУ, у якому висловив свою стурбованість прийняттям Постанови Кабміну, якою передбачено скасування "Загальнодержавної програми формування національної екологічної мережі України на 2000-2015 роки".
детальніше »»»

Восьма робоча зустріч Української річкової мережі

11.07.11  |  


детальніше »»»

Восьма робоча зустріч Української річкової мережі - цього разу на нижньому Дністрі.

11.07.11  |  

23 - 27 червня в Одеській області відбулася 8-а робоча зустріч Української річкової мережі. ЕГО „Зелений Світ” представив на ній ілюстровані доповіді: стосовно причин та наслідків катастрофічного паводку 2008 року у Західній Україні та з питань створення Національного природного парку (НПП) „Дністровський каньйон”.
детальніше »»»

Чи варто й з розробки надр влаштовувати екологічну катастрофу ?

23.05.11  |  

У травні „Зелений Світ” отримав тривожного листа від групи мешканцівсела Пилипче Борщівського району. Люди знову занепокоєні планами приватногопідприємства „Скала-Інтер” розпочати розробку родовища гіпсів на території їхньогосела. Впродовж кількох років Пилипченська сільрада не давала згоди на зміну цільовогопризначення орних земель, які були скуплені підприємством у мешканців села - людисподівалися, що без дозволу сільради підприємство не зможе відкрити кар’єр.
детальніше »»»

Фінансовий звіт за проектом: „Реалізація права громадської участі у становленні Національного природного парку „Дністровський каньйон” та розвитку регіональної екологічної мережі”.

13.05.11  |  

детальніше »»»

Невже полювання на диких тварин може стати елементом екологічного туризму на заповідних територіях?!

29.04.11  |  

19 квітня у Верховній Раді зареєстровано ? 8405 законопроект "Про внесення змін до Закону України" Про Природно-заповідний фонд України " (щодо екологічного та мисливського туризму)" народних депутатів В. Каплієнка, І. Рибакова і В. Камчатного.
детальніше »»»

Нехай би кожен день був Днем Землі!

25.04.11  |  

День Землі 22 квітня - це не звичайний день. Це знаменна дата, яка ось вже більше 40 років відзначається в усьому світі. День Землі покликаний нагадати усім нам: старим і молодим, багатим і бідним, віруючим й атеїстам, що у нас є знання, прагнення і можливості, щоб вирішити екологічні проблеми.
детальніше »»»

Фотохроніка волонтерських акцій, приурочених до Дня Землі

21.04.11  |  


детальніше »»»

Акція Зеленого Світу та Ковчегу з очищення Угринської стінки від сміття

17.04.11  |  


детальніше »»»




Поширити інформацію