УКР

Висновок державної екологічної експертизи робочого проекту Генеральний план міста Чортків Тернопільської області .

16.02.11  |  

Під час громадського обговорення проекту Комплексної зеленої зони Чорткова неодноразово порушувалося питання про відсутність Генплану міста, як базової містобудівної документації, що пройшла в установленому порядку державну експертизу.
детальніше »»»

15 лютого „Зелений Світ” представив у Народному домі виставку фотографії.

16.02.11  |  

Експозицію названо „Чортків, Стрітення...” В українській народній традиції свято Стрітення - то зима з літом „стрічається”, у церкві освячуються свічки і робляться прогнози погоди. Не надто часто згадується про зустріч людства в особі праведних Симона й Анни - з Сином Божим. Нехай так...
детальніше »»»

15 лютого „Зелений Світ” представив у Народному домі виставку фотографії

16.02.11  |  


детальніше »»»

300 спартанців.. 30 спартанців.. 3 спартанці..

15.02.11  |  Андрій Мельничук, ініціатива «Тіні Гардаріки”

Рефлексії Андрія Мельничука на збори чортківської громадськості, ініційовані "Зеленим Світом"
детальніше »»»

Фотохроніка Зборів громадськості з розгляду робочих проектів ландшафтної оцінки земель та Схеми комплексної зеленої зони Чорткова

13.02.11  |  


детальніше »»»

Збори громадськості Чорткова 12 лютого схвалили робочі проекти ландшафтної оцінки земель та Схеми комплексної зеленої зони м. Чорткова, представлені фахівцями конструкторського бюро Національного лісотехнічного університету України!

13.02.11  |  

До участі у Зборах зареєструвалося 70 мешканців міста. За нашим підрахунком на початок зборів у залі Народного дому імені Катерини Рубчакової налічувалося 85 - 90 осіб, але зареєструвалися вочевидь не усі. Обговорення тривало майже три години...
детальніше »»»

Брошура „Планування території та використання земельних ресурсів: оцінка та участь громадськості”

11.02.11  |  

У рамках діяльності за проектом „Реалізація права громадської участі у вирішенні питань планування та забудови населених пунктів” у м. Чорткові Тернопільської області ЕГО «Зелений Світ» видано брошуру „Планування території та використання земельних ресурсів: оцінка та участь громадськості”.
детальніше »»»

Минуло 100 днів від дати виборів органів місцевого самоврядування. Ви хочете, щоб нова влада служила інтересам громади?

09.02.11  |  

Прийдіть 12 лютого о 13 - 00 до Народного Дому ім. К. Рубчакової на збори громадськості - на них серед іншого обговорюватиметься проект „Комплексної зеленої зони Чорткова”!
детальніше »»»

Президент таки прислухався до критики одіозного закону організаціями громадянського суспільства

03.02.11  |  

3 лютого прес-служба Президента Януковича повідомила, що ним застосувано право вето до Закону України „Про регулювання містобудівної діяльності” і повернув його до Верховної Ради України із своїми пропозиціями http://www.president.gov.ua/news/19272.html.
детальніше »»»

Сьогодні виповнився рік від дня підписання Указу Президента № 96/ 2010 „Про створення національного природного парку «Дністровський каньйон»

03.02.11  |  

Отже формально - вже впродовж року національний природний парк (НПП) «Дністровський каньйон» існує
детальніше »»»




Поширити інформацію