Підпал – господарю не допомога! – чергове звернення Бюро Української греко- католицької церкви з питань екології

02.09.11  |  

З настанням осені, намагаючись впорядкувати свої присадибні ділянки після збору урожаю, люди масово спалюють бур’яни, залишки сільськогосподарських рослин, а дещо згодом і опале листя, під час горіння яких у повітря вивільняються шкідливі хімічні сполуки, які негативно впливають на здоров’я людини і є причиною розвитку різноманітних захворювань.
детальніше »»»

Положення про Національний природний парк Дністровський каньйон

24.08.11  |  

детальніше »»»

Не допустити прийняття ганебних рішень щодо скасування президентських указів про розвиток Карпатського біосферного заповідника!

23.08.11  |  

ЕГО “Зелений Світ» однозначно підтримує зусилля колективу Карпатського біосферного заповідника, що бореться за розвиток заповідника та збереження цілісності його території.
детальніше »»»

Пане Президенте, спам’ятайте свій Уряд, адже не відає, що творить !

20.07.11  |  Олександр Степаненко

ЕГО „Зелений Світ” направив відкрите звернення Президентові України та Голові ВРУ, у якому висловив свою стурбованість прийняттям Постанови Кабміну, якою передбачено скасування "Загальнодержавної програми формування національної екологічної мережі України на 2000-2015 роки".
детальніше »»»

Восьма робоча зустріч Української річкової мережі - цього разу на нижньому Дністрі.

11.07.11  |  

23 - 27 червня в Одеській області відбулася 8-а робоча зустріч Української річкової мережі. ЕГО „Зелений Світ” представив на ній ілюстровані доповіді: стосовно причин та наслідків катастрофічного паводку 2008 року у Західній Україні та з питань створення Національного природного парку (НПП) „Дністровський каньйон”.
детальніше »»»

Невже полювання на диких тварин може стати елементом екологічного туризму на заповідних територіях?!

29.04.11  |  

19 квітня у Верховній Раді зареєстровано ? 8405 законопроект "Про внесення змін до Закону України" Про Природно-заповідний фонд України " (щодо екологічного та мисливського туризму)" народних депутатів В. Каплієнка, І. Рибакова і В. Камчатного.
детальніше »»»

Президент таки прислухався до критики одіозного закону організаціями громадянського суспільства

03.02.11  |  

3 лютого прес-служба Президента Януковича повідомила, що ним застосувано право вето до Закону України „Про регулювання містобудівної діяльності” і повернув його до Верховної Ради України із своїми пропозиціями http://www.president.gov.ua/news/19272.html.
детальніше »»»

Сьогодні виповнився рік від дня підписання Указу Президента № 96/ 2010 „Про створення національного природного парку «Дністровський каньйон»

03.02.11  |  

Отже формально - вже впродовж року національний природний парк (НПП) «Дністровський каньйон» існує
детальніше »»»

Схоже, що авантюру одіозного міністра освіти Табачника із скасуванням юридичного статусу природного заповідника „Розточчя” зупинено!

21.01.11  |  

Щойно ми отримали відповідь Мінприроди на звернення ЕГО „Зелений Світ” до Президента В. Януковича, Генпрокурора В. Пшонки та міністра охорони природи М. Злочевського з пропозицією скасувати протизаконний наказ Міносвіти.
детальніше »»»

Громадське обговорення Національного плану дій у Західному регіоні

21.01.11  |  

21 січня 2011 року відбулося громадське обговорення проекту Національного плану дій з охорони навколишнього природного середовища України на період 2011-2015 року.
детальніше »»»




Поширити інформацію