Про нас / Звіти

Фінансовий звіт «Екологічно- гуманітарного об’єднання «Зелений Світ» за 2012 рік

04.01.2013

ЕГО «Зелений Світ» спільно з ГО «Гельсінська ініціатива –XXI» підтримувалася діяльність приймальні Української Гельсінської спілки з прав людини (УГСПЛ) у м. Тернополі в рамках відповідного проекту УГСПЛ, що підтримується Європейською комісією. Робота приймальні фінансувалася у період з 1 жовтня по 31 грудня 2012 року.

Витрати на діяльність приймальні УГСПЛ у м. Тернополі за період з 1 жовтня по 31 грудня 2012 року спрямовувалися на: операційні витрати приймальні (оренду обладнання, приміщення, зв'язок, поштові товари, канцтовари, банківські послуги), оплату інформаційно-консультативних послуг громадянам, що звернулися до приймальні, підтримку судових справ, проведення 2-х публічних інформаційних заходів (круглий стіл у Тернополі з питань нового Кримінального процесуального кодексу України та представлення аналітичної доповіді з питань дотримання екологічних прав у Секретаріаті Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини) – загалом на суму: 13472,40 грн.

ЕГО «Зелений Світ» впродовж 2012 року виступав регіональним партнером Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA у південних районах Тернопільської області. Організація провела показ та обговорення фільмів фестивалю: у містах Чортків та Заліщики (Чортківський районний будинок культури «Народний дім імені Катерини Рубчакової» та кафе «Тарко», у Тернопільський обласний слідчий ізолятор, Чортківське державне педагогічне училище ім. О. Барвінського, Чортківський державний медичний коледж, Чортківська гімназія «Рідна школа» імені М. Шашкевича, Заліщицька державна гімназія ім. братів Гнатюків.

Витрати на проведення фестивальних заходів було компенсовано Оргкомітетом Фестивалю Docudays UA в сумі 800,00 грн.

Загальна сума витрат ЕГО «Зелений Світ» за 2012 рік - 14 272.40 грн.

 

Поширити інформацію