Події / Події організації

Об’єднання „Зелений Світ” представило у Чортківському державному медичному коледжі виставку фотографії „Світло та тіні Дністровського каньйону”.

24.03.2011
автор: Олександр Степаненко

Минулого року її вже могли побачити студенти Заліщицького коледжу Національного аграрного університету, Чортківського педагогічного училища імені О. Барвінського, Тернопільського національного педагогічного університету імені В. Гнатюка, а також - учасники робочої зустрічі з питань створення парку „Дністровський каньйон” та формування екологічної мережі у селищі Язловець Бучацького району.

Мандрівна фотовиставка проводиться у рамках всеукраїнської громадянської кампанії „Дністровська екологічна хвиля”, ініційованої „Зеленим Світом”. Як відомо, її учасники – а це більш ніж 40 громадських організацій з цілої України – активно підтримують становлення Національного природного парку „Дністровський каньйон”.

Мета фотовиставки – засобами фотомистецтва привернути увагу до проблем збереження мальовничих ландшафтів та біотичного розмаїття Подністров’я, переконати у необхідності розвитку заповідної справи та формування екологічної мережі.

У день відкриття фотовиставки 24 березня, студенти коледжу - а у ньому навчається чимало молодих людей з районів, на території яких повинен запрацювати національний природний парк - мали також можливість прослухати лекцію Олександра Степаненка „Становлення НПП „Дністровський каньйон”: поки що лише перспективи”.

Виставка фотографії проводиться в рамках проекту „Реалізація права громадської участі у становленні Національного природного парку „Дністровський каньйон” та розвитку регіональної екологічної мережі”, що підтримується Відділом преси, освіти та культури Посольства США в Україні.

 





Поширити інформацію