Події / Події організації

Новий чотирирічний проект Програми розвитку ООН в Україні. Усі в очікуванні...

23.04.2013
автор: Олександр Степаненко

Програма розвитку ООН провела 22 квітня у Києві конференцію - з метою обговорення з усіма зацікавленими сторонами та формування пріоритетів нового чотирирічного  проекту «Демократизація, права людини та розвиток громадянського суспільства в Україні».

До участі у конференції зголосилися біля сотні лідерів громадських організацій, представників державних структур та органів самоврядування. В якості вельможних гостей потішили присутністю, хоч і недовгою: український Омбудсман Валерія Лутковська та Радник Президента Марина Ставнійчук.

Тішить те, що ПРООН в числі чотирьох головних сфер діяльності в Україні визначає сьогодні охорону довкілля - http://www.undp.org.ua/ua/home

Вочевидь завдяки цьому отримав слово на конференції і представник ЕГО «Зелений Світ». Нами зроблено презентацію у рамках дистусії «Міжнародні зобов’язання України та їх ефективне впровадження на місцевому рівні: динаміка та виклики – бачення з регіонів». Йшлося про дотримання Україною зобов’язань у сфері екологічних прав за трьома міжнародними конвенціями: Оргуською, Еспо та Карпатською.

 

Поширити інформацію