Про нас / Наші публікації

ЕГО «Зелений Світ» анонсує чергове видання з питань становлення національного парку «Дністровський каньйон»

23.05.2015

У рамках проекту "Дністровський каньйон: одне з природних чудес України збережемо разом!", що реалізувався ЕГО "Зелений Світ" впродовж 2014 – 2015 років за підтримки Global Greengrants Fund, підготовано до друку брошуру.

 

Метою цього видання є формування позитивного ставлення до природно-заповідної справи, екологічного туризму та сталих форм господарської діяльності у місцевих громадах краю.

 

У ньому зацікавлений читач знайде нарис історії природничих досліджень та заповідання на Подністров’ї, ознайомиться із існуючими проблемами у справі становлення Національного природного парку «Дністровський каньйон» з точки зору громадськості, із описанням природних об’єктів, перспективних для включення до парку та рекомендаціями щодо порядку надання їм охоронного статусу.

 

ЕГО "Зелений Світ" й надалі намагатиметься сприяти розвиткові партнерства між НПП «Дністровський каньйон», навчальними закладами, громадськими та туристичними організаціями, молоддю, ЗМІ – у справі збереження природної та історико-культурної спадщини краю.


Поширити інформацію