Події

Веломарафон "Добродзенська сотня" – можливо, наразі не Tour de France або Giro d’Italia, і все ж - заслуговує на відзначення…

21.10.2012

16 жовтня наші колеги з клубу велотуризму "Jednoslad" з польського містечка Добродзеня провели веломарафон під назвою "Добродзенська сотня-2".

Як бачимо, попри традиційну для себе діяльність з популяризації велосипеда в якості засобу екологічно-дружнього туризму та активного відпочинку, клуб "Jednoslad" спроможний на високому рівні провести й масштабну спортивну акцію.
 

Розповідає  Йозеф Влодаж, Президент клубу "Jednoslad":

"У марафоні взяли участь 105 велосипедистів з 40 населених пунктів з Опольського, Шльонського та Вроцлавського воєводств. Марафон полягав у подоланні 100-кілометрової відстані за час до 5 годин.

 

При погоді, що була майже ідеальною для такого типу акції, майже всі учасники успішно здолали марафонську трасу й отримали медалі та сертифікати про проходження "Добродзенської сотні», який вручила мер Добродзеня пані Роза Козьлік.

Маршрут марафону пролягав асфальтованою трасою від Добродзеня і далі - через місцевості Завади, Шемровіце, Кадлуб Вольни, Осєцко, Турава - з поверненням до Добродзеня.


Ми як організатори забезпечили учасників марафону напоями під час руху, та гарячим обідом – на фініші.

Після завершення заходу та вручення нагород виступила з видовищною програмою молода команда моноциклістів з Живочіця. Їхні трюки, виконані на моноциклах, учасники марафону та місцева аудиторія винагородила бурхливими оплесками .

Дякуємо всім за участь у марафоні "Добродзенська сотня» і ласкаво просимо на наступну акцію - у вересні 2013 року!"


Більше про діяльність велоклубу "Jednoslad" на його сайті :  www.ktrjednoslad.pl

 
















 

















































 


Поширити інформацію