Події

Перемишлянський Фонд «Природна спадщина» відкрив власний екотуристичний центр

07.08.2014
автор: Олександр Степаненко

Центр екотуристичної інформації відкрито у місцевості Новосілки Дідинські (Nowosiółki Dydyńskie) на Перемишлянському узгір’ї, що неподалік кордону з Україною. Одночасно з пропагуванням екологічно-дружнього туризму він виконуватиме функції наукової бази Фонду, котрий також лобіює ідею створення тут Турницького національного парку.

Власне створення природних резерватів та екологічна освіта є головними його статутними завданнями http://www.dziedzictwoprzyrodnicze.pl/

Відкрити Перемишлянське узгір’я, як край з великими і поки що не використаними перспективами для активного екологічного туризму покликаний окремий проект польських колег http://www.exploreprzemyskie.com/pl/

З головою «Природної спадщини» Радославом Міхальським нас пов’язує давня приязнь. Усе почалося чотири років тому, коли Радек - тоді ще сором’язливий юнак із добрими очима та дитячою усмішкою - був учасником нашої школи із природно-заповідної справи, проведеної у Карадазькому заповіднику.

Минулого року ми вперше були гостями Радослава, відвідали Надсяння, Бещади, колишні бойківські землі… Сьогодні щиро радіємо з того, що у природоохоронній активності «Природної спадщини» наступає якісно новий, і сподіваємося, результативний етап.

Зичимо Фундації подальших успіхів!

На нинішньому відкритті екотуристичного центру «Зелений Світ» представляв Андрій Степаненко

 

 

 

 

 

 

Поширити інформацію