Події / Події організації

31 травня Чортків був столицею велосипедистів Тернопілля

03.06.2015

ЕГО “Зелений Світ» приєднався до заходів «Вело-дня» у Чорткові, організованого обласним Центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Це не випадково – вже багато років ми намагаємося підтримувати ініціативи з популяризації «найелегантнішого винаходу цивілізації», яким поза сумнівом є велосипед.

Для нас велосипед – це перш за все екологічно-дружній вид транспорту, який дозволяє зменшувати споживання викопного палива та відповідно – викиди у довкілля при його спаленні. Це ефективний засіб вирішення дедалі гостріших проблем транспортного сполучення у містах та на селі. Звісно - це інструмент активного, пізнавального туризму та пізнання краю. Нарешті – атрибут здорового способу життя.  А за великим рахунком - це ефективний засіб формування особливого погляду на Світ, більш гармонійного та позитивного світобачення...

На вело-шоу 31 травня ЕГО “Зелений Світ» представляли: Зоряна Лесейко, Любомир Махомет та Олександр Степаненко. А найбільш активним з його організаторів був наш волонтер Олекса Гуска…

Гостями «Вело-дня» цього разу були велосипедисти та численна публіка з цілої Тернопільщини і навіть з інших областей.

Свято любителів велосипеда видалося не менш насиченим атракціями, аніж традиційно видовищні у нашому місті випускні бали.

У чому можна переконатися, проглянувши його фотохроніку від Ореста Лижечки, Олекси Гуски та Олександра Степаненка.

 

Поширити інформацію